Partners

Inpakcentrum.nl gelooft in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We vinden het daarbij belangrijk dat mensen met een arbeidsbeperking, mensen die doorgaans weinig kansen krijgen op de arbeidsmarkt, niet over het hoofd worden gezien.

Met dit uitgangspunt in gedachten zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met Leerwerkbedrijf CombiGoods. Bij CombiGoods krijgen mensen met een arbeidsbeperking de kans om zich te bewijzen op de arbeidsmarkt, en krijgen ze daarnaast de kans om een opleiding te volgen.

Meer informatie over Leerwerkbedrijf CombiGoods is te vinden op hun website.

 

Frittella Logo

Wij geven mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans op de arbeidsmarkt. Dit doen we door hen binnen ons bedrijf, in een vertrouwde omgeving, hun arbeidsvaardigheden te laten ontwikkelen en ritme en structuur op te doen. Wij bieden werkervaring en scholing binnen uiteenlopende werksoorten. We benadrukken de kwaliteiten en wensen van onze werknemers, maar houden daarnaast ook rekening met hun beperkingen.

Wilskrachtige en ervaren medewerkers stromen, onder onze deskundige begeleiding, vervolgens door naar een passende werkplek in het reguliere bedrijfsleven. Bij wie niet kan doorstromen bekijken we de mogelijkheden om bij ons in dienst te blijven.

Meer informatie over pannenkoekenhuis Frittella is te vinden op hun website.

Combi beheer groep

Bekijk nu ook de websites van onze andere bedrijven.